Total Pageviews

Judo dvds. Exercises. Methods. Technique. Olympic Games. 319 products.

eBay store

Friday, May 28, 2021

Mistä ja miten voit ladata harjoitusfilmejä judosta ja sambosta.

 

Mistä ja miten voit ladata harjoitusfilmejä judosta ja sambosta.

Callista-elokuva tarjoaa uuden palvelun, jonka avulla voit ostaa ja saada elokuvia 10 minuutissa. Kaikki tuotanto voidaan nyt ladata tietokoneellesi. Lataamalla elokuvia saat tiettyjä etuja. Voit nyt sulkea pois paketin toimittamisen postitse.
1.    Toimitusnopeuden paraneminen. Postipaketti voi kestää 7-10 päivää, ja joissakin maissa jopa pidempään. Voit ladata ja vastaanottaa elokuvan 10 minuutissa.
2. Joskus postin kuljetuksen aikana paketti voi vahingoittua. Tämä on harvinaista, mutta sitä tapahtuu. Latauksen aikana näin ei voi tapahtua.
3.    Todellisia säästöjä. Vähennät elokuvien kustannuksia, koska sinun ei tarvitse maksaa postikuluja ja yleiskustannuksia. Samalla rahalla voi ostaa yhden, mutta ei yhtä, vaan kaksi tai kolme elokuvaa. Monet ovat jo tehneet niin.
4.    Todellinen mukavuus. Voit ladata elokuvan mistä tahansa, missä sinulla on internetyhteys. Sinun ei tarvitse mennä postiin tai odottaa kuriiria koko päivää saadaksesi pakettisi. Sinun ei vain tarvitse odottaa. Osta, lataa ja katso.
5.    Pandemian aikana rajat ja lentoliikenne voivat sulkeutua. Jos saat lähetyksen tavallisen postin kautta, suljetut rajat ja keskeytynyt viestintä aiheuttavat sinulle paljon haittaa. Videotuotetta ladattaessa tällaista ei ole. Lataamiselle ei ole rajoja.
6.    Nyt on mahdollista ladata videoiden lisäksi myös painotuotteita. Meillä on paljon painotuotteita, jotka voit ladata tietokoneellesi ja koristella huoneesi.
7.    Elokuviin sisältymätöntä videomateriaalia on mahdollista toimittaa. Meillä on paljon materiaalia katsottavaksi. Elokuvista leikataan usein materiaalia ja monet jaksot poistetaan.
8.    Hanki alkuperäinen versio, älä väärennös. Internetissä pyörii monia versioita elokuvistamme. Monet kopiot on leikattu ja myyty koko elokuvana. Callista-elokuva varmistaa, että saat koko elokuvan.
9.    Hanki laadukas tuote. Kuten totesimme, elokuvistamme liikkuu internetissä monia versioita. Ne eivät ole ainoastaan epätäydellisiä, vaan myös laadultaan vastenmielisiä. Takaamme, että saat alkuperäisen laadun.
10.    Rahat takaisin -takuu. Jos jokin on mennyt pieleen, voit saada rahasi takaisin.
Ainoa ongelma voi olla hidas internet, joka sinulla on käytössäsi.
Kaikki elokuvat on pakattu zip-arkistoon. Yleensä latausaika kestää 5-7 minuuttia. Tuotteen vähimmäishinta on 1,49 dollaria ja enimmäishinta 7,99 dollaria. Koko menettely on yksinkertaistettu minimiin. Menet sivustolle, valitset elokuvan, maksat kortilla, lataat zip-tiedoston, purat sen tietokoneellesi ja katsot elokuvan. Voit tehdä sen jopa treenin aikana. Paikan osoite: https://gumroad.com/kallista
Lisätietoja saat osoitteesta: https://kfvideo.ru/ https://kfvideo.rcom/.
Kunnioittavasti kaikille sambon ja judon ystäville, "Callista Filmin" pääjohtaja Dmitri Avenirovich Pavlov.

Mistä ja miten voit ladata harjoitusfilmejä judosta ja sambosta.

No comments:

Post a Comment